Anti-aging

Huidveroudering, we krijgen er allemaal mee te maken. We willen allemaal zo oud mogelijk worden. Beauty Skin by Bar staat voor het mooi oud worden, maar dan op een natuurlijk manier. Door verschillende schoonheidsbehandelingen zorg ik ervoor dat jouw huid mooi en gezond wordt, en nog belangrijker; zo jeugdig mogelijk blijft.

Huidveroudering, wat gebeurt er precies met de huid?

Vanaf de leeftijd van circa 25 jaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden aan het huidoppervlak. Eerst verschijnen er fijne lijntjes en in de loop van de tijd worden rimpels, volumeverlies en verlies van dichtheid zichtbaar.

Hoe ontstaat huidveroudering?

De huid bestaat uit verschillende lagen: de opperhuid (epidermis), de lederhuid (dermis) en het onderhuidse weefsel. Deze lagen hebben als functie dat de huid water en elektrolyten in het lichaam kan vasthouden, waardoor alle lichamelijke processen goed blijven verlopen. Omgekeerd houdt de huid schadelijke stoffen vanuit de omgeving tegen. Je kunt hierbij denken aan bacteriën, virussen en vuiligheid.

Wanneer we ouder worden, gaat de huid steeds minder essentiële stoffen aanmaken, zoals collageen en elastine. Zowel collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid mooi en stevig blijft. Hoe minder van deze eiwitten in ons lichaam, hoe meer rimpels en huidverslapping je hebt. Daarnaast zijn er nog een aantal factoren die zorgen voor huidveroudering, namelijk:

  • roken.
  • onvoldoende voedingsstoffen uit voeding.
  • stress en slaapgebrek.
  • genetische aanleg.
  • verkeerd of geen gebruik van huidverzorgingsproducten.
  • luchtvervuiling.

Anti-aging behandelingen bij Beauty Skin by Bar

Door middel van verschillende behandelingen, zoals de Algen peeling, ben ik in staat je huid zo lang mogelijk jeugdig te houden.

DECAAR Algen peeling

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Ik help jou bij het bereiken van jouw droomhuid!